انواع  تعامل های کاربر با سایت (interaction)

1-بازدید صفحات ( PageView ) : طبق تعریف فوق برای Bounce rate اگر کاربر یک صفحه از سایت شما را بازدید کند در واقع PageView برابر 1 باشد یعنی یک Bounce rate اتفاق افتاده است. بنابراین برای اینکه گوگل آنالیتیکس Bounce rate در نظر نگیرد باید تعداد pageView های کاربر (صفحات بازدید شده توسط کاربر) بیش از 1 باشد.

2-عملیات (Transaction ) : در وب سایت های فروشگاهی زمانی که کاربر قصد خرید محصولی را دارد بین صفحات سایت جا به جا میشود برای مثال از صفحه سبد خرید وارد صفحه ی تکمیل سفارش و سپس پرداخت میشود در نتیجه تعداد PageView کاربر بیش از 1 شده و Bounce rate اتفاق نمی افتد.

برخی مدیران وب سایت برای اینکه Bounce rate را کاهش دهند نقشه ی سایت را طوری طراحی می کنند تا کاربر به ناچار بیش از یک PageView انجام دهد،توجه داشته باشید که این کار اثر معکوس بر Seo سایت شما میگذارد و باعث میشود کاربران از مشاهده وب سایت شما خودداری کنند زیرا درچار سر در گمی شده اند.

3- رخداد (Event) : هر رفتاری که کاربر در سایت شما انجام می دهد یک رخداد محسوب میشود.گوگل آنالیتیکس خود نیز به صورت پیش فرض رخدادی ندارد و شما باید توسط ابزار Google Tag Manager رخدادهای مورد نظر خود را برای سایت ایجاد کنید.

اگر در گوگل تگ منیجر هیچ ایونتی اعمال یا تعریف نکرده اید، رخدادها در میزان Bounce rate شما تاثیرگذار نخواهند بود.

نحوه محاسبه Bounce rate در گوگل آنالیتیکس 

گوگل آنالیتیکس نرخ پرش را طبق یک فرمول ساده محاسبه می کند :

100 * مجموع بازدیدکنندگان / تعداد پرش ها = نرخ پرش

برای مثال اگر تعداد پرش های ثبت شده توسط گوگل آنالیتیکس برابر عدد 930 باشد و تعداد کاربران (ویزیتورهای) وب سایت نیز 1000 نفر گزارش شده باشد،طبق فرمول فوق Bounce rate برابر با 93% خواهد بود.